Vereniging van Exclusieve Sportcentra

Persoonlijke aandacht, service en resultaatgerichte begeleiding

Persoonlijke aandacht, service en resultaatgerichte begeleiding

M.Point is aangesloten bij de Vereniging van Exclusieve Sportcentra (VES). De VES is een overkoepelende organisatie, waarbij de 100 beste sport- en fitnesscentra van Nederland zijn aangesloten. Alle bij de VES aangesloten centra worden getoetst op dienstverlening en deskundigheid, accommodatie, hygiëne en bedrijfsvoering.

In elk Exclusief Sportcentrum zit een ziel, omdat wij voor 100% geloven in datgene waarmee we bezig zijn. Ons doel is om het u als klant naar de zin te maken en ervoor te zorgen dat uw verwachtingen worden waargemaakt.

Bij ons staan deskundige en enthousiaste instructeurs en medewerkers voor u klaar, die persoonlijke aandacht en service geven. Zij zorgen ervoor dat u ook écht resultaten bereikt.

Alles is kwaliteit, kwaliteit is alles!

Kwaliteit is bij een Exclusief Sportcentrum geen loze kreet. Alle Exclusieve Sportcentra voldoen aan strenge kwaliteitseisen en zijn in het bezit van een keurmerk. Dit wordt regelmatig gecontroleerd. Kijk voor meer informatie op www.lerf.nl.

Als VES lid zijn wij aangesloten bij de branche-organisatie Fit!vak en volgen we de regels en voorwaarden die zijn goedgekeurd door de Consumentenbond.

Zelf eens ervaren? Vraag de gratis dagpas aan!

Wilt u zelf eens de kwaliteit van een VES sportcentrum ervaren, vul dan het formulier op de VES website in en ontvang de GRATIS dagpas. Daarmee kunt u een dag lang gratis sporten bij M.Point en zo zelf ervaren hoe het is om bij een VES sportcentrum lid te zijn.

Contactgegevens

M.Point Life Style Center
Gaddijk 43, 3205 LA Spijkenisse 
(0181) 642 888
www.mpoint.nl
info@mpoint.nl

Reguliere openingstijden

Maandag 08:30 - 22:00
Dinsdag 06:30 - 22:00
Woensdag 08:30 - 22:00
Donderdag 08:30 - 22:00
Vrijdag 06:30 - 22:00
Zaterdag 08:30 - 15:00
Zondag 08:30 - 15:00

Groepslessen vandaag


bekijk het gehele rooster