Over M.Point

Meer dan alleen een sportcentrum

M.Point Life Style Center is een sfeervol sportcentrum met een ruim aanbod sportieve & ontspannende faciliteiten. M.Point is gevestigd in de voormalige St-Elisabethshoeve aan de rand van het Grote Wiel in de wijk Waterland in Spijkenisse.

Uitgebreid en veelzijdig

M.Point biedt u een ruim en gevarieerd aanbod, waaronder diverse sportieve mogelijkheden zoals fitness, de unieke Milon Cirkel, free style lessen, Spinning®, lessen van ClubJoy, maar natuurlijk ook aanvullende faciliteiten zoals een kinderopvang, sauna & stoombad, zonnebank, fysiotherapeutische begeleiding, e.a. Ook voor kinderen heeft M.Point mogelijkheden waaronder verschillende indoor en outdoor kids lessen.

M.Point maakt gebruik van een membershipsysteem waarbij u vrij & onbeperkt kunt sporten voor één vast maandbedrag. Tevens organiseert M.Point zeer regelmatig activiteiten die het membership nog completer maken. Uiteenlopend van deelname aan Obstacle Runs, paaseieren zoeken, klaverjassen tot quizavond - er is voor elk wat wils.

Een stukje historie

Eind december 1996 werd begonnen met de (fysieke) voorbereidingen van M.Point Life Style Center. In krap twee maanden tijd werd met man en macht gewerkt om het voormalig partycentrum de St-Elisabethshoeve om te bouwen tot een modern sportcentrum, of liever gezegd 'Life Style Center'.

De 'mentale' voorbereidingen voor M.Point waren echter al wat langer in de maak. In het hoofd van Martin van Assendelft, de eigenaar van M.Point, bestond het idee om een sportcentrum te runnen, maar dan wel op een héél bijzondere manier. Mede daarom is gekozen voor de naam 'Life Style Center'. En vandaar ook de naam M.Point: hét punt waar men op een sportieve, gezellige manier aan de eigen 'life style' kan werken.

Meer dan alleen een sportcentrum

M.Point is meer dan een gewoon sportcentrum, het is een Life Style Center met een goed doordachte filosofie. Mensen die kiezen voor M.Point, kiezen ervoor omdat deze filosofie hen aanspreekt:

zij verwachten kwaliteit, houden van gezelligheid, willen vrij zijn in hun doen en laten en zijn op zoek naar een sportieve invulling van hun persoonlijke life style.

Om deze filosofie te kunnen realiseren, is M.Point voor een groot deel afhankelijk van de klanten die M.Point bezoeken: zij creëren de gezelligheid, zij bepalen wat goede kwaliteit is en zij bepalen zelf hoe zij hun persoonlijke 'life style' willen invullen. M.Point ziet graag dat haar klanten een doelbewuste keuze maken om te kiezen voor de filosofie van M.Point.

Vanzelfsprekend komt de filosofie ook terug in onze werkwijze: een uitgebreid aanbod sportieve aangevuld door een aantal overige faciliteiten zorgen ervoor dat onze klanten optimaal invulling kunnen geven aan hun life style. En de wijze waarop we dat doen? Altijd met het doel om kwaliteit te leveren, maar zeker nooit de gezelligheid uit het oog verliezend!

We zijn als sinds 1997 actief en honderden mensen gingen u al voor en hebben er doelbewust voor gekozen bij M.Point aan hun life style te werken!

Wilt u ook member bij M.Point worden? U kunt online uw gegevens achterlaten, zodat wij contact met u kunnen opnemen. U kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken: bel 0181-642888.

Tot ziens bij M.Point Life Style Center!

Contactgegevens

M.Point Life Style Center
Gaddijk 43, 3205 LA Spijkenisse 
(0181) 642 888
www.mpoint.nl
info@mpoint.nl

Reguliere openingstijden

Maandag 08:30 - 22:00
Dinsdag 06:30 - 22:00
Woensdag 08:30 - 22:00
Donderdag 08:30 - 22:00
Vrijdag 06:30 - 22:00
Zaterdag 08:30 - 15:00
Zondag 08:30 - 15:00

Groepslessen vandaag


bekijk het gehele rooster