Ontmoet ons team

Ontmoet ons team

Melissa Andriessen

Melissa is in ons team werkzaam als interieurverzorgster en ze valt zo nu en dan in achter de bar. Ze heeft in 2014 haar diploma mbo niveau 4 onderwijsassistente behaald. Ze vindt het heel leuk om met kinderen te werken en daarom valt ze regelmatig in bij de kinderopvang van M.Point. Op dit moment is Melissa 2e jaars studente logopedie. 

Uiteraard is Melissa ook te vinden in de groepslessen bij M.Point, vooral bij de groepsles Box Challenge! 

Danique van Assendelft

Danique is bij M.Point werkzaam als bar- en receptiemedewerkster. Na haar MBO opleiding Marketing & Communicatie heeft ze in 2017 haar HBO-opleiding Commerciele Economie afgerond.

Haar paard Onix slokt de meeste tijd van haar op, want daar is ze dagelijks bij te vinden! Tevens is ze meer dan regelmatig te vinden in de fitness en groepslessen.

Marina van Assendelft

Marina, de vrouw van Martin, werkt zelf ook een aantal uurtjes als bar- en receptiemedewerkster bij M.Point. Tevens verzorgt zij achter de schermen veel administratieve werkzaamheden.

 

Martin van Assendelft

Martin is de eigenaar van M.Point Life Style Center. Naast al zijn werkzaamheden om het Life Style Center te runnen, is Martin zelf ook nog regelmatig in de fitnessruimte en de groepslessen te vinden.

Voordat hij M.Point startte is hij een aantal jaren als bedrijfsleider bij een sportcentrum werkzaam geweest. Daarvoor heeft hij onder andere als entertainer op Mallorca gewerkt en heeft hij als sportinstructeur voor Defensie gewerkt.

Gelukkig kan Martin met weinig slaap af, want net als M.Point is ook Martin 'altijd in beweging!'...

Rence van Assendelft

Rence is ook een vaste avond bij M.Point te vinden als bar- en receptiemedewerker. Hij heeft zijn MAVO diploma op zak en volgt een opleiding bij het Scheepvaart- en Transport College.

Rence houdt van 'chillen met zijn vrienden' en sporten uiteraard!

Jordi van Barneveld

Jordi is bij M.Point werkzaam als interieurverzorger en studeert Logistics Engineering aan de Hogeschool Rotterdam.

Iris van Beek

Iris is bij M.Point part-time werkzaam achter de bar & receptie en in de kinderopvang.

Iris heeft na haar MAVO de opleiding SPW Woonbegeleiding gevolgd en is naast haar werk bij M.Point werkzaam bij een basisschool. Haar grootste hobby is gezellige activiteiten ondernemen met haar gezin van 4 mannen!

Joep van Beek

Joep is bij M.Point werkzaam als fitnessinstructeur en Personal Trainer.

Hij heeft de opleiding Sport en Bewegen en de opleiding tot Personal Trainer via de NASM succesvol afgerond en gaat verder studeren voor beweegdeskundige diabetes en functionele houdingsspecialist.

Naast zijn werkzaamheden voor M.Point houdt hij van sporten en mensen gelukkig maken met het behalen van hun fysieke en/of mentale doelen. Zijn statement over M.Point: 'Gezond zijn met meer en veel (sport)plezier!!'


Tessa de Bel

Tessa is bij M.Point werkzaam als bar- en receptiemedewerkster. Naast M.Point is Tessa te vinden bij Sport2000 Spijkenisse.

Haar interesses gaan uit naar muziek en cabaret en in haar vrije tijd doet zij aan volleybal.

Rudy Brakkee

Rudy is onze full time instructeur en hij is verantwoordelijk voor het up to date houden van onze instructeurs.

Rudy is afgestudeerd aan het CIOS in Sittard en is regelmatig te vinden op zijn fiets als wielrenner.


Miranda Driedijk

Miranda is werkzaam bij M.Point als fitness-, spinning- en aerobicsinstructrice.

Haar grootste hobbies zijn haar dochters en haar eigen fotostudio.

Martina Dzido

Martina is bij M.Point werkzaam als oproepkracht bar- en receptiemedewerkster en fitnessintsructeur. Ze heeft de opleiding tot fysiotherapeute in 2016 succesvol afgerond. Martina houdt van sporten en reizen!

Roos Ehbel-van Eijk

Roos verzorgt sinds maart 2018 de les Spinning op de zaterdag!

Marion van den Heuvel

Marion, onze duizendpoot, draait al mee vanaf de opening in 1997! 

Ze is bij M.Point verantwoordelijk voor de (financiële) ledenadministratie en het reilen en zeilen achter de receptie. Bij Marion kan men terecht voor het boeken van de vergaderruimte of feesten.

Nadine Koning-van de Nadort

Nadine draait sinds 1 oktober 2016 op donderdag en vrijdag de kinderopvang. Moeder van Luke en Lisa, daarvoor heeft ze 10 jaar als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt.

Nadine staat klaar voor eventuele vragen en hoopt op veel gezellige ochtenden met de kinderen, vol speelplezier, liedjes en verhaaltjes in een vrolijke en veilige omgeving! 

Tim Kraai

Tim is sinds december 2017 het team van fitnessinstructeurs komen versterken en een welkome enthousiaste aanvulling! 

Hij heeft het CIOS afgerond met als focus organisatie- en sportmanagement en fitness. Tim vindt het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om op een veilige en verantwoorde manier kan sporten. Naast het lesgeven in de sport vindt Tim het ook heerlijk om zelf te sporten en als ontspanning onderneemt hij graag leuke dingen met zijn vrienden.

Renata Maas

Renata is bij M.Point werkzaam achter de bar en de receptie en is daarnaast verantwoordelijk voor de voorraad en inkoop van de bar. Tevens is Renata verantwoordelijk voor de hygiëne en het onderhoud van het pand.

Voorheen is Renata vooral actief geweest in de horeca en heeft onder andere gewerkt in een aantal fast food zaken en een café.


Edward Maertens

Edward draagt bij M.Point zorg voor de hygiëne en het interieur en is zo nu en dan werkzaam achter de bar.

Op dit moment studeert Edward 'Logistics Engineering' aan de Hogeschool Rotterdam. Iedere maandag- en donderdagavond rond een uur of negen is Edward te vinden aan de bar met een lekker bakje koffie! 

Roel Meijer

Roel is bij M.Point verantwoordelijk voor het onderhoud van het pand en alle materialen.

Voorheen was Roel werkzaam in de logistieke sector, maar doordat hij getroffen is door een CVA was dat niet meer mogelijk. Roel is heel actief en doet veel aan hardlopen, wandelen en fietsen, tevens is een van zijn hobbies schilderen.

Jessica Mientjes - van Gennip

Jessica is werkzaam als bar- en receptiemedewerkster. Op sportgebied houdt ze vooral van spinning en yoga.

Ze is getrouwd en heeft twee dochters. Haar vrije tijd brengt ze graag met haar familie door. Ook kijkt ze graag films, leest ze veel boeken en is ze heel goed in het maken van heerlijke lekkernijen!Martin Nieuwstraten

Martin is één van M.Points full-time fitness- en spinninginstructeurs, daarnaast is hij ook ClubBattle en ClubPower instructeur. Hij is al vele jaren een vertrouwd gezicht in het M.Point team.

Na het behalen van de MAVO heeft Martin de opleiding Sport en Bewegen succesvol afgerond.

Naast het geven van zijn lessen bij M.Point ligt zijn passie bij het meedoen aan triathlons.

Mark van Raalte

Mark is bij M.Point werkzaam als interieurverzorger en veel te vinden in de fitnessruimte.

Martijn van Raalte

Martijn is al vele jaren bij M.Point werkzaam als interieurverzorger en samen met zijn broer veel te vinden in de fitnessruimte.

Desiree Schefferlie

Desiree is bij M.Point werkzaam als part-time fitness- en groepslesinstructrice.

Na het behalen van haar SPW heeft zij met succes de AALO afgerond (allround opleiding aerobics). Sinds mei 2014 is zij moeder geworden en tot over haar oren verliefd op haar zoontje Dylano.

Haar M.Point slogan; 'Een sportief thuis, waar gezelligheid voorop staat!'


Anique Schoonebeek

Anique komt uit Barendrecht en zit in het tweede jaar van het Albeda Dans College. Dit is een allround dansopleiding die opleidt tot artiest in het commerciële werkveld. Hierbij kun je denken aan achtergronddansers bij televisieprogramma's als The Voice en Idols, of bij concerten als de Toppers. Maar ook bijvoorbeeld voor dansmodeshows, dinnershows en videoclips.

Anique geeft de Kids Dance lessen bij M.Point op de vrijdagmiddag.

Saskia van Stralen-Coljé

Saskia is bij M.Point al vele jaren het gezicht als bar- en receptiemedewerkster.

Saskia heeft na haar MAVO de MDGO Mode & Kleding afgerond. Haar hobbies zijn lekker koken, leuke dingen ondernemen met haar gezin en tennis. Haar M.Point slogan; 'Zorg dragen voor een glimlach bij onze members.'


Larissa Tabak-Ruyter

Larissa, moeder van 2 meiden, Laura en Zanna. Sinds januari 2018 verzorgt Larissa op de maandag, dinsdag en woensdag alle kindjes in de opvang.

Larissa heeft 10 jaar als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf in Hellevoetsluis gewerkt en daarna 7 jaar als woon-, zorg- en activiteitenbegeleiding in een kleinschalig wonencomplex in Spijkenisse.

Tip! Ook opa's en oma's kunnen tijdens het sporten hun kleinkinderen bij Larissa brengen!


Peter Uri

Peter is oproepkracht instructeur. Naast fitness verzorgt hij ook diverse groepslessen.

Peter is afgestudeerd aan het CIOS en heeft succesvol de AALO (opleiding voor aerobicsinstructeur) afgesloten.

Naast zijn werkzaamheden voor M.Point is Peter werkzaam bij een verzekeringsmakelaar en is hij actief bij de vrijwillige brandweer.

 

Martine Verkaart-Verlinde

Na 8 jaar fulltime moeder te zijn geweest, was Martine weer toe aan een nieuwe uitdaging. Die heeft zij gevonden bij M.Point Vitality als parttime office medewerker, waar zij sinds november 2016 werkt.

Ze houdt van sporten; ze gaat graag naar een Pump of Step les, is getrouwd en heeft 3 dochters.

Martine heeft, na de HAVO op de Ring van Putten, een opleiding directiesecretaresse gevolgd bij Schoevers Rotterdam.

Contactgegevens

M.Point Life Style Center
Gaddijk 43, 3205 LA Spijkenisse 
(0181) 642 888
www.mpoint.nl
info@mpoint.nl

Reguliere openingstijden

Maandag 08:30 - 22:00
Dinsdag 06:30 - 22:00
Woensdag 08:30 - 22:00
Donderdag 08:30 - 22:00
Vrijdag 06:30 - 22:00
Zaterdag 08:30 - 15:00
Zondag 08:30 - 15:00